Translate

dimarts, 13 de novembre de 2012

MUFFINS DE MADUIXA A LA TASSA



Ingredients
- 8 cullerades de mantega , i una mica més per engrassar

- 4 cullerades de melmelada de maduixa
- 115 grams de sucre fi
- 2 ous, lleugerament batuts
- 1 cullerada d'esència de vainilla
- 115 grams de farina
- sucre glas per espolvorejar

Dificultat: mitja

Temps estimat de preparació: 50 minuts

Quantitat: 6 unitats

Passos


  1. Engrassar les tasses de cafè amb mantega i repartir les ullerades de melmelada entre totes les tasses.
  2. Preescalfar el forn a 180º.
    en un bol posar la mantega i el sucre i batre fins a obtenir una barreja lleugera i esponjosa.
  3. Afegeix gradualment els ous deixatant be cada vegada i incorpora també la cullerada d’essènia de vainilla.
  4. Afegeix la farina tamisada i reparteix la massa entre les tasses.
  5. Col·loca les tasses en una font refractaria  omplerta d’aigua fins a 1/3 de la mida de les tasses.
  6. Cou els muffins al bany Maria durant uns 40 minuts o fins que es daurin quedin fets de dins (truc de l’escuradents).
  7. Deixa’ls refredar durant  2 o 3 minuts i posa una culleradeta de melmelada sobre el muffin per decorar.
  8. Pots espolvorejar amb una mica de sucre glass per decorar.
Amb aquesta  recepta participo a: 



14 comentaris:

  1. Ohhh... Qué bonito te ha quedado! Me encanta! Es como las tazas de silicona pero así queda mucho mejor!
    Un beso.
    Lili

    ResponElimina
  2. Que chulis, asi en la taza quedan muy originales, un beso

    ResponElimina
  3. Qué bonita magdalena!!
    Es preciosa, me encanta la receta, es muy original y me sorprendió que la cocción de las magdalenas sea al baño María, eso debe hacerlas muy jugosas!!
    Una receta de 10!!
    Besitos

    ResponElimina
  4. Vaya pinta rica y original, Ester! Un beso.

    ResponElimina
  5. ajja quina presentació més xulaa!! m'agrada molt com t'ha quedat, i ha de ser...falta una mica de nata per sobre ! jaja petons

    ResponElimina
  6. Apa, que xules! A la tassa mateix!!! Això és genial, molt bona presentació, i uns ingredients bons bons, amb la melmelada!! Petons

    ResponElimina
  7. Una presentación genial, me encanta!! el otro día me compré un libro de muffins y venía unos a la taza, me encantó la presentación y los haré, los tuyos han quedado de lujo!!
    Un besete y feliz semana!!

    ResponElimina
  8. Excelente idea! para las que aun no tenemos las dichosas tazas de silicon! :D

    ResponElimina
  9. Nunca he preparado los muffins al baño María, supongo que queda una textura diferente. Desde luego la presentación es de lujo y la pinta ni te cuento.
    Besos Ester

    ResponElimina
  10. La presentació és molt maca i és la primera vegada que veig uns muffins al bany maria.
    Moltíssimes gràcies per participar al Memòries.

    ResponElimina
  11. una bona manera per presentar l'esmorzar!!! gràcies per participar. petonets

    ResponElimina
  12. I aqui em tens!!! ja tens una seguidora mes.
    Magnific blog i magnifica proposta pel repte de Memories d'una cuinera!!!
    Ptns i Salut!!!
    Lourdes.

    ResponElimina
  13. Wow!! per mi si es tot un descobriment el teu blog, i aquestos muffins a la taça, em deixen bocabadat.

    Petons!!

    http://viajealcentrodelacocina.blogspot.com.es/

    ResponElimina