Translate

dilluns, 11 de febrer del 2013

REMENAT D'OU




Dons avui torno a ser practica. Us deixo així, un plat molt enèrgic (prohibit si es fa dieta jeje), ràpid i bonissim!
Això si, s'ha de menjar acabat de fent i quan encara fumeja, perquè tendeix a refredar-se ràpid, i a mi personalment, no m'agrada massa si és fred. 


Bé dons, molta sort a tothom qui comenci el nou semestre, i molt bon carnavaal!


Ingredients
- 4 ous
- 4 frankfurts
- 2 tomàquets
- 1 llauna d'anxoves
- sal
- pebre
- Oli

Temps estimat de preparació: 10 minuts

Dificultat: molt fàcil

Quantitat: per a dues persones

Passos
1. Primer de tot tallarem tots els ingredients (excepte els ous) a daus petitons. 
2. Trencarem els ous dins d'un bol i els deixatarem junt a un polssim de sal i una mica de pebre (al gust). 
3. En una paella amb una cullerada sopera d'oli d'oliva, posarem els frankfurts perquè es rosteixin. Seguidament afegirem la resta d'ingredients (menys els ous). 
4. Dos minuts després afegirem els ous, i remanarem enèrgicamenmt fins que els ous quallin. 

Fet!

7 comentaris:

  1. Mmmm té una pinta boníssima!! Mai he fet un remenat amb frankfurt, pero segur que estaria deliciòs!! Espero que tot estigui anant bé, no sé res de tu!!! Un petò molt fort!

    ResponElimina
  2. Y bien que lo dices toda una tentación, riquisima!

    Besos.

    ResponElimina
  3. tommaaa ja amb frankfurts!!! bonissim ha de ser...ara com dius....millor abans de començar l'operació bikini! jeje petons

    ResponElimina
  4. Interesante receta de las que a mi me gustan, buena, sencilla y rápida.

    Besitos.

    ResponElimina
  5. Hola guapa! Que es de tu??? Espero que no hagis marxat del blog!!! Et trobo molt a faltar!!!! Espero que estu(iguis be!
    Un petonas

    ResponElimina
  6. Hola, espero que estés bien. Pero que sepas que se echa en falta tus publicaciones.

    Besitos.

    ResponElimina
  7. Hola guapa, te he dejado un regalito en mi blog, pasate por allí si se te apetece para recogerlo. bss

    http://lacocinadecarol.blogspot.com.es/2013/04/premio-best-blog.html

    ResponElimina